Πραγματοποίησα χθες συνάντηση με τον Υπουργό Ανάπτυξης κ.Κώστα Σκρέκα για τα προβλήματα της Ιχθυόσκαλας Καβάλας καθώς και των παραγωγών και των εμπόρων των Λαϊκών Αγορών.
Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της συνάντησης αναφέρθηκα στα προβλήματα λειτουργίας που αντιμετωπίζει η Ιχθυόσκαλα Καβάλας.
Επίσης, συζήτησα με τον Υπουργό τα προβλήματα των παραγωγών και των εμπόρων των Λαϊκών Αγορών. Κυρίως, έθιξα το ζήτημα της αδυναμίας διασύνδεσης των ταμειακών μηχανών με τα POS και ζήτησα παράταση της έναρξης ισχύος της σχετικής ρύθμισης.
Ακόμη, ζήτησα να δοθούν vouchers και στους παραγωγούς και εμπόρους των Λαϊκών Αγορών για την αντικατάσταση των φορολογικών ταμειακών μηχανών.
Ευχαριστώ θερμά τον Υπουργό για τη συνάντηση. Ήταν ιδιαιτέρως εποικοδομητική και συζητήθηκαν σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τους επαγγελματίες της Π.Ε. Καβάλας.