Γιάννης Πασχαλίδης - Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας

Δραστηριότητες

Έγκριση 1.000.000 ευρώ για τον καθαρισμό της Κεντρικής Τάφρου των Τεναγών Φιλίππων

Με μεγάλη χαρά θα ήθελα να μοιραστώ με τους συμπολίτες μου, και ειδικότερα τους επαγγελματίες αγρότες της περιοχής των Τεναγών Φιλίππων, πως μετά τις επίμονες προσπάθειες μου και τις συνεχείς συναντήσεις μου με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή και τον Υφυπουργό Γιώργο Καραγιάννη, εγκρίθηκε η δέσμευση προϋπολογισμού 1,000,000 για τον καθαρισμό της κεντρικής τάφρου και των συμβαλλουσών τάφρων των Τεναγών Φιλίππων του Δήμου Καβάλας.

Πρόκειται για αποτέλεσμα συνεχών πιέσεων, συναντήσεων, κοινοβουλευτικών ερωτήσεων, αλλά και της άγαστης συνεργασίας που ανέπτυξα με τους ιθύνοντες του Υπουργείου.
 
Για το ίδιο θέμα δε ενημέρωσα, στην επίσημη συνάντηση μας, και τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος δεσμεύθηκε να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο θέμα.
 
Ευχαριστώ τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Υπουργό Κώστα Καραμανλή, τον Υφυπουργό Γιώργο Καραγιάννη, τον Διευθυντή του Υφυπουργού Στέφανο Λέκκα καθώς και τον Γενικό Διευθυντή Υποδομών Αντώνη Κοτσώνη για το ενδιαφέρον που έδειξαν από τη πρώτη στιγμή για το συγκεκριμένο ζήτημα.
 
Η συνεργασία και ο καίριος συντονισμός της Κυβέρνησης απέδωσε καρπούς για άλλη μια φορά.
 
Δεν σταματώ να προσπαθώ για τους αγρότες μας.
 
Συνεχίζουμε...
 
 
 

Αναζήτηση