Γιάννης Πασχαλίδης - Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας

Δραστηριότητες

Συνάντηση με Αντιπρόεδρο Εγνατίας Οδού

Συνάντησα χθες τον Αντιπρόεδρο της «Εγνατία Οδός ΑΕ», κ. Ιωάννη Χατζόπουλο, με τον οποίο συζητήσαμε τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το οδικό δίκτυο της Εγνατίας Οδού στην Π.Ε. Καβάλας.  Αρχικά, αναφέρθηκα στο σοβαρό ζήτημα της πεσμένης γέφυρας που βρίσκεται στο κέντρο της Καβάλας. Υπενθυμίζεται πως η εκπόνηση μελέτης έχει ανατεθεί στην «Εγνατία Οδός ΑΕ». Ο Αντιπρόεδρος με ενημέρωσε πως η Τεχνική Μελέτη θα ολοκληρωθεί τον ερχόμενο Αύγουστο και πως ο διαγωνισμός για την κατασκευή θα λάβει χώρα στο τέλος του 2023.
Εν συνεχεία, ενημέρωσα τον Αντιπρόεδρο για ζητήματα της περιοχής του Δήμου Παγγαίου και ειδικότερα
- για τον μη επαρκή φωτισμό της γέφυρας που βρίσκεται στον επαρχιακό δρόμο Μεσιάς-Μέλισσας,
- καθώς και για το σοβαρό πρόβλημα που υπάρχει στη γέφυρα που βρίσκεται στον επαρχιακό δρόμο Μουσθένης-Σιδηροχωρίου.
 
Έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με τον Δήμαρχο Παγγαίου κ. Φίλιππο Αναστασιάδη, παρουσία του Αντιπροέδρου, ο Δήμαρχος συμφώνησε στην διενέργεια Τεχνικής Μελέτης, βάσει της οποίας θα λυθούν αμφότερα τα ζητήματα με τη συνεργασία της «Εγνατία Οδός Α.Ε.»
 
Τέλος, ο Αντιπρόεδρος ανέφερε πως το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα γίνει ενημέρωση για τα εκπτωτικά προγράμματα που θα αφορούν τους πολίτες της Π.Ε. Καβάλας αναφορικά με τα διόδια που βρίσκονται επί της Εγνατίας Οδού.
Ευχαριστώ τον Αντιπρόεδρο της «Εγνατία Οδός ΑΕ», κ. Ιωάννη Χατζόπουλο για το ενδιαφέρον με το οποίο αντιμετώπισε τα ζητήματα που του εξέθεσα.