Γιάννης Πασχαλίδης - Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας

Δραστηριότητες

Προσβάσιμη η έξοδος Αγ.Ανδρέα-Ν.Ηρακλείτσας-Ν.Περάμου από σήμερα

Συνομίλησα σήμερα τηλεφωνικά με τον Πρόεδρο της «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.» κ. Γεώργιο Κωνσταντόπουλο, ενημερώθηκα πως η έξοδος Αγ.Ανδρέα-Ν.Ηρακλείτσας-Ν.Περάμου προς την Εγνατία Οδό θα είναι πλέον προσβάσιμη από σήμερα και πήγα στο σημείο.


Πιο συγκεκριμένα, η εργολήπτρια εταιρία τελείωσε νωρίτερα τη πρώτη φάση του έργου και γι’ αυτό θα παραδώσει από σήμερα αργά το απόγευμα στη κυκλοφορία το κομμάτι αυτό της οδού, προκειμένου να σταματήσει η ταλαιπωρία των πολιτών της Π.Ε. Καβάλας. Γίνεται πλέον αντιληπτό ότι οι αδιάλειπτες πιέσεις μου, ήδη από την εποχή των περιορισμών λόγω της επιδημίας, όταν οι κάτοικοι της περιοχής δεν μπορούσαν να μεταβούν στο Νοσοκομείο Καβάλας, η σχετική από 29 Ιουνίου 2020 ερώτηση μου στον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή, καθώς και η συνεχής επικοινωνία μου με τον κ. Κωνσταντόπουλο το τελευταίο διάστημα απέδωσαν καρπούς!


Δώσαμε τέλος στη ταλαιπωρία πολλών συμπολιτών μας, ένα πρόβλημα που διογκωνόταν συνεχώς λόγω και της έλευσης τουριστών το τελευταίο διάστημα. Ευχαριστώ τον κ. Κωνσταντόπουλο και τους ιθύνοντες της εταιρίας για το ενδιαφέρον τους.